Antwerps mobiliteitsschepen Koen Kennis (N-VA) over het droombeeld van de Turnhoutsebaan in Borgerhout.
Volledig scherm
Antwerps mobiliteitsschepen Koen Kennis (N-VA) over het droombeeld van de Turnhoutsebaan in Borgerhout. © Landschaap / Tessa Kraan

Koen Kennis (N-VA) reageert op droombeeld Turnhoutsebaan: “Alle suggesties zijn welkom, maar we moeten wel álle bezorgdheden van de buurt meenemen in dit project”

BORGERHOUTMobiliteitsschepen Koen Kennis (N-VA) reageerde vrijdagnamiddag op het droombeeld van de Turnhoutsebaan dat donderdagavond werd voorgesteld door de buurtbewoners. “Het is exact wat het is, een utopisch droombeeld. We nemen mee in ons verhaal wat realistisch is en wat niet.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.