Schepen Koen Kennis (N-VA) komt de cafébazen op de Grote Markt een handje helpen.
Volledig scherm
Schepen Koen Kennis (N-VA) komt de cafébazen op de Grote Markt een handje helpen. © Klaas De Scheirder

Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”

ANTWERPENMaar liefst 534 van de 2.700 horecazaken in Antwerpen hebben een terrasuitbreiding gevraagd én gekregen voor de grote heropening van morgen. Schepen voor lokale economie Koen Kennis (N-VA) blikt vanop terras vooruit. “We hopen dat iedereen massaal afzakt naar de terrassen en zich gedraagt, maak het de horecabazen alsjeblief niet nóg moeilijker.”

  1. Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperaturen: van gigantische waterglijbanen tot zwemmen in openlucht
    PREMIUM
    Antwerpen

    Acht plekken waar je verkoeling vindt bij deze zomerse temperatu­ren: van giganti­sche waterglij­ba­nen tot zwemmen in openlucht

    Met temperaturen die volgende week tot 30 graden stijgen, is wat verkoeling geen overbodige luxe. Ook dit weekend is de zon weer van de partij, waardoor heel wat mensen op zoek gaan naar een frisse duik of een plekje aan het water. Wij lijsten acht zomerse plaatsen in de omgeving van Antwerpen op waar je terecht kunt voor die deugddoende verkoeling!