De woning van Bart De Wever.
Volledig scherm
De woning van Bart De Wever. © PHOTO_NEWS

Knalbommetjes ontploffen in voortuin van woning Bart De Wever: “Dit wordt beschouwd als vandalisme”

AntwerpenDe politie van Antwerpen rukte vrijdagavond uit naar de woning van burgemeester Bart De Wever in Deurne. Daar was een luide knal gehoord. Het bleek uiteindelijk om een voetzoeker te gaan. De politie is een onderzoek gestart. “Dat doen we altijd als we melding krijgen van gelijkaardige feiten”, zegt Wouter Bruyns van de politie Antwerpen.

  1. Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het ondertekenen van een huurcontract een speciale gsm krijgt.”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Tot 20 maanden cel voor bende die illegaal sigaretten smokkelde naar UK: “Het is niet normaal dat een verhuurder bij het onderteke­nen van een huurcon­tract een speciale gsm krijgt.”

    De pleidooien van Eduard A. (54) en de zijnen hebben hun doel gemist. De zeven heren die zes jaar geleden op illegale wijze sigaretten maakten en smokkelden naar het Verenigd Koninkrijk hebben celstraffen tot 20 maanden gekregen. Dat de feiten al zo lang geleden waren gebeurd, zag de rechtbank niet als een obstakel. “De rechten van beklaagden zijn daarmee op geen enkele manier geschonden.