Klimaatmars
Volledig scherm
Klimaatmars © Laenen

Klimaatmars trekt 200-tal jongeren: “Rijden met de auto zegt ons niets”

Donderdag is klimaatdag en dus verzamelden studenten en leerlingen opnieuw voor de wekelijkse klimaatmars. Ook in de vakantie en onder een stralende zomerzon.

3 reacties

 • Marc Statham

  2 jaar geleden
  Zielig, begint serieus belachelijk te worden.
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Calvo mag immers binnen in Antwerpen. Hij heeft geen rijbewijs en derhalve laat hij zich rijden of gaat op regelmatige basis per vliegtuig naar Barcelona. Hypocriet!
 • anna vandenberg

  2 jaar geleden
  Ik rijd ook zeer weinig met de auto en reis niet met het vliegtuig, maar iedereen heeft geen werk naast zijn deur en hoeveel die meebetogen werken al of nog, hoeveel hebben hun job te danken aan de auto. Heel Mechelen is een ondergrondse parking omdat de Calvo feestjes goed bereikbaar moeten zijn met de auto. Je moet goed opletten met de fiets of het Groen hun kiesvee rijdt je van de baan.
 1. Na zoonlief Tom verlaat ook pa Luc Van Grieken (Vlaams Belang) Mortselse politiek: “Het was nooit mijn bedoeling om verkozen te worden”
  MORTSEL

  Na zoonlief Tom verlaat ook pa Luc Van Grieken (Vlaams Belang) Mortselse politiek: “Het was nooit mijn bedoeling om verkozen te worden”

  Na Tom Van Grieken verlaat nu ook papa Luc thuisbasis Mortsel. Luc Van Grieken (64) stapte na zijn carrière bij de federale politie pas recent in de politiek en werd in 2018 voor het eerst en onbedoeld verkozen voor Vlaams Belang. Met de vrijgekomen tijd zal hij zich vooral met zijn kleinzoon bezighouden in Antwerpen. “Opkomen in Antwerpen? Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt.”
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten