Ook de Grootouders voor het Klimaat -hier afgebeeld tijdens een betoging in Mechelen- deden deze keer hun duit in het zakje.
Volledig scherm
Ook de Grootouders voor het Klimaat -hier afgebeeld tijdens een betoging in Mechelen- deden deze keer hun duit in het zakje. © BELGA

Klimaatbetogers geven voor zesde dag op rij open brief af aan Antwerps stadhuis

In de aanloop naar de Global strike zijn leden van Youth for Climate, Students for Climate en Grootouders voor het Klimaat met een open brief van Antwerpen-Centraal naar het tijdelijke stadhuis in de Hofstraat gestapt. Daarmee willen de actievoerders het stadsbestuur nogmaals vragen om werk te maken van een ernstig klimaatbeleid.

9 reacties

 • maurice snelders

  3 jaar geleden
  De vervuiling ligt toch juist aan die generatie hebben de klimaat spijbelaars openlijk verklaart.
 • maurice snelders

  3 jaar geleden
  Volgens Anuna is haar vorige generatie verantwoordelijk voor de klimaatproblemen. Dus ook haar ouders en haar grootouders. En dan komen die nu ondanks die beschuldigingen op straat????
 • martin govaert

  3 jaar geleden
  @Robby van ballaert, op wat wacht U om het goede voorbeeld te geven ?
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Grootouders voor het klimaat? Ik ben ook grootouder alles kon, vervuiling was geen probleem en niemand lag wakker van het klimaat en nu gaan ze meedoen aan de klimaat hype.
 • Jef Denijs

  3 jaar geleden
  Grote betoging zo te zien. Veel interesse is er niet meer.
 1. Heb je thuis geen concentratie? Ontdek hier 7 unieke studieplekken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X
  PREMIUM
  Antwerpen

  Heb je thuis geen concentra­tie? Ontdek hier 7 unieke studieplek­ken in Antwerpen: van Brouwerij De Koninck tot Space Post X

  De zomervakantie is in zicht, maar eerst moeten studenten nog een aantal examens afleggen. Met de blok die voor de deur staat zoeken vele studenten een geschikte plek om alle leerstof te verwerken. Loop je op kot de muren op en is je slaapkamer met je kleine bureautje geen optie? Dan hoef je nog niet te panikeren. Wij zochten uit waar je in Antwerpen samen met je medestudenten de examens kan voorbereiden. Van Brouwerij De Koninck in Antwerpen tot Space Post X in Berchem. Hier blok je voor die goede cijfers.