Tourist LeMC in een trui van KLEIR.
Volledig scherm
Tourist LeMC in een trui van KLEIR. © Ben Van den Bempt

KLEIR. lanceert nieuwe kledingcollectie met Tourist LeMC

AntwerpenDe Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC (Johannes Faes) en het Antwerpse kledinglabel KLEIR. gaan opnieuw samenwerken. Begin 2019 werden de Antwerpse handjes voor het eerst in elkaar geslagen voor de merchandise van het album ‘We begrijpen mekaar’. Anderhalf jaar later is het tijd voor een tweede collectie. Naast enkele nieuwe T-shirts, truien en babybody’s vind je voor het eerst ook polo’s, sokken en een totebag tussen de nieuwe merchandise. 

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. Kerstmarkt in Antwerpen officieel geopend, sfeer en gezelligheid in Joe Christmas House alvast verzekerd
  Antwerpen

  Kerstmarkt in Antwerpen officieel geopend, sfeer en gezellig­heid in Joe Christmas House alvast verzekerd

  De gezelligste tijd van het jaar in Antwerpen is officieel aangebroken. De lichten van de Noorse kerstboom op de Handschoenmarkt zijn aangestoken, de kraampjes serveerden hun eerste jenevers en jongeren trokken hun schaatsen opnieuw aan. Ondanks de hoge energieprijzen ging de schaatspiste namelijk gewoon open: “We betalen dezelfde prijs als vorig jaar”, aldus een schaatsende burgemeester Bart De Wever (N-VA).
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. ASSISEN. “Hij was een echte latino: veel liefjes, weinig trouw”: ex-vrouwen Joël Ozuna schetsen beeld van een lieve papa, maar ontrouwe echtgenoot
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Hij was een echte latino: veel liefjes, weinig trouw”: ex-vrou­wen Joël Ozuna schetsen beeld van een lieve papa, maar ontrouwe echtgenoot

  “Hij was een goede mens, maar een moeilijke partner.” Met dat statement waren alle naasten van Joël Ozuna het eens. Woensdag was het de beurt aan familie en vrienden van slachtoffer en dader om hun visie te geven op hun respectieve karakters. Beide mannen leken als Dominicanen een beetje verloren te lopen in België, hadden kinderen bij verschillende vrouwen en konden al eens agressief worden als ze gedronken hadden. “Als hij boos werd, kon hij niet altijd zijn handen thuishouden”
 3. Laagste loodwaarden sinds de start van de bloedonderzoeken bij kinderen rond Umicore-fabriek
  Hoboken

  Laagste loodwaar­den sinds de start van de bloedonder­zoe­ken bij kinderen rond Umicore-fa­briek

  De loodwaarden in het bloed van de kinderen die rond de Umicore-site in Hoboken wonen, lijken alsmaar af te nemen. Dat blijkt uit de nieuwe resultaten van het halfjaarlijks onderzoek van het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH). Deze spreekt zelfs van de laagste loodwaarde sinds de start van de bloedonderzoeken. Toch is er nog geen reden voor euforie: 1 op 6 kinderen die rond de fabriek wonen hebben nog altijd een een waarde boven de veilige referentienorm.