Nick Daelemans (links) en Mathias Vertessen (rechts) in een van de truien van de Tourist LeMC-kledinglijn voor de beeltenis van Tourist LeMC.
Volledig scherm
Nick Daelemans (links) en Mathias Vertessen (rechts) in een van de truien van de Tourist LeMC-kledinglijn voor de beeltenis van Tourist LeMC. © Ben Vandenbempt

Kledingmerk ‘KLEIR’ pakt uit met lijn rond Tourist LeMC: “Heel blij dat we met ons idool kunnen samenwerken”

Zanger Tourist LeMC is zo gecharmeerd door KLEIR, het kledingmerk met de leuke uitroepen in het dialect, dat hij zijn officiële tour-merchandise nu door de Antwerpse kledinglijn laat uitbrengen.

0 reacties

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. "Beste nieuwe Antwerpenaar, u bent bedankt": zo'n 3775 'studenten' krijgen inburgeringsattest in stadhuis
  Antwerpen

  "Beste nieuwe Antwerpe­naar, u bent bedankt": zo'n 3775 'studenten' krijgen inburge­rings­at­test in stadhuis

  Abdullah (19), Parsa (19) en een honderdtal metgezellen werden gisteren in het stadhuis in de bloemetjes gezet met een volwaardige inburgeringsceremonie. Dit omdat ze met glans hun inburgeringsattest behaalden en zich nu dus ook Antwerpenaar mogen noemen. Voor velen is het nog maar het begin van een nieuw leven in de koekenstad: “Nederlands moeilijk? Ik sprak het al na een jaar!”
 2. Laagste loodwaarden sinds de start van de bloedonderzoeken bij kinderen rond Umicore-fabriek
  Hoboken

  Laagste loodwaar­den sinds de start van de bloedonder­zoe­ken bij kinderen rond Umicore-fa­briek

  De loodwaarden in het bloed van de kinderen die rond de Umicore-site in Hoboken wonen, lijken alsmaar af te nemen. Dat blijkt uit de nieuwe resultaten van het halfjaarlijks onderzoek van het Provinciaal Instituut voor Hygiëne (PIH). Deze spreekt zelfs van de laagste loodwaarde sinds de start van de bloedonderzoeken. Toch is er nog geen reden voor euforie: 1 op 6 kinderen die rond de fabriek wonen hebben nog altijd een een waarde boven de veilige referentienorm.