Een klant van Park Avenue werd afgelopen zomer aangepakt door de portier, maar volgens de politie gebruikte hij zelf ook wel geweld (links). Twee weken geleden was er opnieuw een incident met een klant en een portier. De man werd zwaar aangepakt door de buitenwipper, maar gedroeg zich erg agressief tegenover zowel barpersoneel, andere klanten als politie (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Een klant van Park Avenue werd afgelopen zomer aangepakt door de portier, maar volgens de politie gebruikte hij zelf ook wel geweld (links). Twee weken geleden was er opnieuw een incident met een klant en een portier. De man werd zwaar aangepakt door de buitenwipper, maar gedroeg zich erg agressief tegenover zowel barpersoneel, andere klanten als politie (rechts). © rv

Klant klaagt nieuwe agressie aan bij karaokebar Park Avenue, maar slachtoffers blijken zelf ook geen engeltjes: “Zwaaide met gebroken fles naar politie en gooide terrasstoelen naar klanten”

AntwerpenEr heeft zich een nieuw slachtoffer gemeld van het geweld door buitenwippers van de Antwerpse karaokebar Park Avenue. Vrijdagavond nog raakte bekend dat de keet verzegeld werd door de burgemeester. Afgelopen zomer werd een jongeman hardhandig buitengezet door de portiers, alhoewel hij zelf ook geen engeltje bleek te zijn. De politie heeft een pv opgesteld voor wéderzijdse slagen en verwondingen.