Advocaten Philippe Roels (links) en Anthony Mallego met S.T. (midden) voor het Justitiepaleis. S.T. was een van de slachtoffers van een politieoptreden tijdens een caféruzie in de nacht van 2 op 3 augustus. S.T. dient nu klacht in tegen de politie.
Volledig scherm
Advocaten Philippe Roels (links) en Anthony Mallego met S.T. (midden) voor het Justitiepaleis. S.T. was een van de slachtoffers van een politieoptreden tijdens een caféruzie in de nacht van 2 op 3 augustus. S.T. dient nu klacht in tegen de politie. © KAV

Klacht tegen politie na caféruzie

ANTWERPENEen ex-Joegoslaaf heeft gisteren officieel klacht ingediend tegen het optreden van de politie vorig weekend. S.T. werd in café Ceko66 hard aangepakt. Een getuige filmde een deel van het incident. "We willen weten wie de agenten waren en waarom ze zo te keer zijn gegaan", zeggen zijn advocaten Philippe Roels en Anthony Mallego.

  1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
    Spaargids.be

    Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

    De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.