Elke Janssens en haar zoontje Senn.
Volledig scherm
Elke Janssens en haar zoontje Senn. © PN

Kine voor kind met hersenverlamming duurder: 1.000 handtekeningen tegen wetsaanpassing in week tijd

Duizend handtekeningen in exact een week tijd. De petitie tegen een aanpassing in de wet, waardoor kinderen geboren met een hersenverlamming (CP) minder uren kinesitherapie terugbetaald krijgen, laat duidelijk niet onberoerd. “We laten onze kinderen niet op voorhand afschrijven. Door niemand", zegt oprichter en zelf mama van een zoontje met CP, Elke Janssens (35).

1 reactie

 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Teken die petitie aub, net zoals ik
 1. Antwerpse agent wil seks met kwetsbare vrouwen in ruil voor hulp: “Al je boetes vervallen, bedank me nu maar”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse agent wil seks met kwetsbare vrouwen in ruil voor hulp: “Al je boetes vervallen, bedank me nu maar”

  “Marokkaanse vrouwen zetten niet snel de stap naar de politie bij intrafamiliaal geweld of seksueel misbruik”. Daarom wierp de Antwerpse politieman Abdel C. (40) zich op als hun steun en toeverlaat. Die steun leverde de intussen ex-agent 40 maanden cel met uitstel op, want minstens acht Marokkaanse vrouwen dienden klacht tegen hem in, want de man verwachtte wel telkens een ‘tegenprestatie’.
 2. VIDEO: Marokkaanse gemeenschap viert overwinning tegen Spanje, minimum aan opstootjes
  Antwerpen

  VIDEO: Marokkaan­se gemeen­schap viert overwin­ning tegen Spanje, minimum aan opstootjes

  Geen leeggeroofde Meir dinsdagavond, ondanks de onheilspellende berichten op social media. Ook de achtste finale van Marokko’s WK eindigde tegen Spanje in een overwinning en ook dat moest natuurlijk gevierd worden. Dat gebeurde op straat met muziek, vlaggen en toeters, net als de vorige keren. Maar mede dankzij de goed georganiseerde sociaal werkers in de buurt bleven de confrontaties met de politie in Antwerpen tot een minimum beperkt.