Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

KIJK. De Amerikaanse Monster Trucks zijn gearriveerd in het Sportpaleis

AntwerpenBijna vier volledig uitverkochte shows. Zoveel volk lokt de Hot Wheels Monster Trucks met hun ‘ Live Glow Party’ naar het Sportpaleis. De bekende monstertrucks zijn momenteel bezig aan een wereldtournee en hielden al halt in 14 steden in de Verenigde Staten en op negen plaatsen in Europa, waaronder dus Antwerpen.

 1. Bijna 1.000 man brengt laatste groet aan Seppe Kopecky en vormt indrukwekkende erehaag: “Ik deed alles voor een lach, want ik zag je zo graag gelukkig”
  PREMIUM

  Bijna 1.000 man brengt laatste groet aan Seppe Kopecky en vormt indrukwek­ken­de erehaag: “Ik deed alles voor een lach, want ik zag je zo graag gelukkig”

  Het was een indrukwekkend schouwspel zaterdagochtend aan de A12. Honderden mensen stroomden toe aan de San Marco Village, een evenementenlocatie die je niet onmiddellijk associeert met begrafenisplechtigheden, om een laatste groet te brengen aan Seppe Kopecky, broer van. Na een ingetogen en serene ceremonie van iets meer dan een uur brachten vrienden en sympathisanten nog een groet in de vorm van een erehaag, waarbij ze Bengaals vuur afstaken. “Wij hadden een unieke vriendschap waar velen slechts van kunnen dromen.”
  Antwerpen
 2. Woke-rel Arenberg besproken op college: “Er zijn belangrijkere problemen om je in deze stad mee bezig te houden”

  Woke-rel Arenberg besproken op college: “Er zijn belangrij­ke­re problemen om je in deze stad mee bezig te houden”

  Dat de ‘woke-rel’ over de portrettenhal in de Arenbergschouwburg garant staat voor een stevig debat in de gemeenteraad van 27 maart, is een zekerheid. Maar de politieke meerderheid van N-VA, Vooruit en Open Vld zal er niet op crashen. De kwestie kwam vrijdag aan bod op het schepencollege. Met de boodschap van Vooruit dat er belangrijkere zaken zijn op te lossen voor de Antwerpenaar.
  Antwerpen
 1. “Cocaïnedieven, kom tevoorschijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschuwing van ontvoerders ‘De Schedel’
  PREMIUM

  “Cocaïne­die­ven, kom tevoor­schijn”: nieuwe aanslagen zijn waarschu­wing van ontvoer­ders ‘De Schedel’

  De aanslagen van afgelopen weekend op het wokrestaurant Wok & Chicken Style aan de Jules Moretuslei in Wilrijk en op een woning in de Zwartzustersberg in Mechelen zijn volgens een betrouwbare bron niets minder dan een signaal van de ontvoerders van Mo Azzaoui, bijgenaamd “Schedel”. Op beide adressen wonen familieleden van King en Smiley, die volgens Azzaoui verantwoordelijk zijn voor de diefstal van 1 ton cocaïne, waar de ontvoerders hem eerder van verdachten.
  Wilrijk