In het najaar van volgend jaar starten grondige werken aan de Kennedytunnel
Volledig scherm
In het najaar van volgend jaar starten grondige werken aan de Kennedytunnel © dirk laenen

Kennedytunnel krijgt grondige opknapbeurt in najaar 2021: nieuwe ledverlichting en gebonden asbest worden verwijderd

AntwerpenHet Agentschap Wegen en Verkeer zal in 2021 en 2022 de Kennedytunnel een grondige opknapbeurt geven. De huidige natriumlampen worden vervangen door ledverlichting en de asbesthoudende wanden worden vervangen. De werken zullen maandenlang duren maar vooral ‘s nachts plaatsvinden om de hinder te beperken.

  1. Luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp trapt maanden na opening op zere tenen: “Den Botaniek is van alle Antwerpenaren, niet enkel van diegenen die een overnachting in een peperduur hotel kunnen betalen”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Luxehotel Botanic Sanctuary Antwerp trapt maanden na opening op zere tenen: “Den Botaniek is van alle Antwerpena­ren, niet enkel van diegenen die een overnach­ting in een peperduur hotel kunnen betalen”

    Het gloednieuwe vijfsterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp blijft niet onbesproken. Enerzijds vindt de crème de la crème van de showbizz er nu al een tijdelijk onderdak, anderzijds neemt de bouwheer het niet altijd even nauw met de bouwvoorschriften. Voor PVDA-gemeenteraadslid Mie Branders is er een rode lijn overschreden.