De nieuwe bezetting van Katastroof aan de toog van stamcafé De Zure op de Dageraadplaats.
Volledig scherm
De nieuwe bezetting van Katastroof aan de toog van stamcafé De Zure op de Dageraadplaats. © Tessa Kraan

Katastroof geeft gratis concerten om hun getroffen stamcafés te steunen

ANTWERPENEen nieuwe poging van de plat Antwerpse cultband Katastroof om de horeca te steunen, die uiteraard erg zwaar getroffen is de voorbije twee jaar. De vorige plannen om gratis mini-concerten te geven in hun favoriete cafés, kunnen nu terug opgepikt worden. Zo geven ze enkele akoestische concerten in onder andere De Zure en Zomerhof.

  1. Na een bewogen jaar is bezetting van cultband Katastroof weer volledig: “Niet dat we ons met K3 willen vergelijken, maar het klopt dat niemand onvervangbaar is”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Na een bewogen jaar is bezetting van cultband Katastroof weer volledig: “Niet dat we ons met K3 willen vergelij­ken, maar het klopt dat niemand onvervang­baar is”

    Het 45-jarige jubileum van de plat Antwaarpse cultband Katastroof zal in 2022 zonder Stef Bef en oerlid Zjuul Krapuul zijn. Beiden stapten in het voorbije jaar met een wrang gevoel uit de band. Maar intussen is er vervanging: Wout Stout en Eli Droge Keli, zoon van die andere oude rot Jos Smos. “Heel wat fans zien me als ‘het zoontje van’. Ik zal me dus moeten bewijzen.”