Een persmoment over een Antwerpse mobiliteitskwestie zónder Koen Kennis? Dat bestaat toch niet? Dat vond blijkbaar ook de lokale N-VA-afdeling.
Volledig scherm
Een persmoment over een Antwerpse mobiliteitskwestie zónder Koen Kennis? Dat bestaat toch niet? Dat vond blijkbaar ook de lokale N-VA-afdeling. © Tessa Kraan

Kartonnen Koen Kennis opent park-and-ride in Antwerpen: “Het gaat de goede kant op met zijn gezondheid”

AntwerpenEen persmoment over een Antwerpse mobiliteitskwestie zónder Koen Kennis? Dat bestaat toch niet? Dat vond blijkbaar ook de lokale N-VA-afdeling. Die bracht maandagmiddag een levensgroot kartonnen exemplaar van de afwezige mobiliteitsschepen – hij herstelt van een zwaar fietsongeval – mee naar de opening van twee nieuwe park-and-rides in het noorden van de stad.

  1. Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”
    Voetbal 1A

    Beerschot (zonder Caicedo en Vanhamel) gaat zondag op zoek naar stunt in Genk: “Situatie Caicedo hadden we niet in eigen handen”

    Opmerkelijke vaststelling: sinds Beerschots terugkeer op het hoogste niveau won het al elke keer van Racing Genk. Zondag hoopt Beerschot een vierde opeenvolgende zege te kunnen pakken tegen de Limburgers, want de hekkensluiter heeft de punten broodnodig. “We gaan het Genk met viriel spel moeilijk proberen te maken”, zegt trainer Javier Torrente.