Fotograaf Filip Staes won met deze foto een bronzen medaille op het vorige WK in Tenerife.
Volledig scherm
PREMIUM
Fotograaf Filip Staes won met deze foto een bronzen medaille op het vorige WK in Tenerife. © Filip Staes

Kapitein Thomas (36) stoomt Team Belgium klaar voor WK onderwaterfotografie: “Visitekaartje voor natuurbehoud en pracht onder water”

ANTWERPEN/MORTSELNegentig minuten lang duiken in de Atlantische Oceaan en een zo mooi mogelijke foto maken. Dat is de opdracht van Team Belgium op het WK onderwaterfoto- en videografie in Madeira binnen twee maanden. Teamkapitein Thomas Van Puymbroeck (36) blikt vooruit op het toernooi: “Belgisch eremetaal? Dat kan, we hebben erg sterke deelnemers, maar ik wil geen druk leggen.”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.