Tijdens de zomersolden is er dit jaar wel verkeer toegestaan in de Kammenstraat. Parkeren mag dan weer niet.
Volledig scherm
Tijdens de zomersolden is er dit jaar wel verkeer toegestaan in de Kammenstraat. Parkeren mag dan weer niet. © Benoit De Freine

Kammenstraat dit jaar niet verkeersvrij tijdens solden door werken, wel verbod op parkeren

AntwerpenShoppers opgelet: morgen gaan de zomersolden van start. Van donderdag 1 tot en met maandag 19 juli wordt de Kammenstraat dan ook parkeervrij gemaakt voor auto’s. Anders dan andere jaren is er dit jaar wel doorgaand verkeer toegelaten, door werken in de Begijnenstraat.

 1. Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”
  Lille/Antwerpen/Hoogstraten

  Weduwe Ann lanceert oproep naar verloren trouwring met as van overleden echtgenoot: “Het is het laatste wat ik nog van hem heb”

  Ann Lenaerts uit Wechelderzande, de weduwe van Dominique De Pryck die vorig jaar zeer plotseling overleed aan kanker, is dinsdagavond ongezien haar trouwring verloren in Antwerpen. Het sieraad is haar heel kostbaar, aangezien de ring as bevat van haar overleden echtgenoot. De dame lanceert daarom een oproep op sociale media in de hoop de ring terug te vinden.
 2. Het gebouw waar na druggebruikers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: “En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...”
  PREMIUM
  Deurne

  Het gebouw waar na druggebrui­kers en wapens nu ook een lijk gevonden werd: “En zeggen dat hier vroeger chique mensen kwamen...”

  Druggebruikers, daklozen, verboden wapens en genoeg vuurwerk om het hele gebouw de lucht in te blazen. De kelder van het flatgebouw in Deurne waar vrijdagavond een lijk zonder hoofd of ledematen gevonden werd, stond en staat bekend als een niet zo koosjere plek. “Een vuile buurt”, horen we onomwonden. “En één waar raar volk passeert.”