Kaat heeft een eetstoornis
Volledig scherm
Kaat heeft een eetstoornis © Emanuelle Dilles

Kaat (19) heeft een eetstoornis en getuigt voor Rode Neuzen Dag: “Door het strenge dieet dat ik mezelf oplegde, had ik steeds vaker vreetbuien”

Tijdens de maand november nemen Rode Neuzen-jongerenreporters over heel Vlaanderen de verslaggeving over Rode Neuzen-acties op zich. “Als de oudste reporter voor Rode Neuzen Dag in mijn regio, vond ik van mezelf dat ik wat gevoeligere thema’s kon aankaarten. Ik heb hierdoor gekozen om getuigenissen van mensen af te nemen”, vertelt Emanuelle Dilles, studente aan de Karel De Grote hogeschool én Rode Neuzen jongerenreporter. “Vandaag breng ik het verhaal van Kaat (19). Zij heeft een eetstoornis en bracht een periode door in een kliniek in Tienen, na een lange en radeloze tijd.”

0 reacties

  1. ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”
    Antwerpen

    ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”

    Vijf volle zalen in de Kinepolis, bijna 2.000 fans. Zoveel bezoekers lokte de sequel van de avant-première van ‘Top Gun: Maverick’ naar het cinemacomplex in Antwerpen dinsdagavond. En ze werden verrast. In samenwerking met de Belgische luchtmacht mochten ze een zitje nemen in een echt F-16-vliegtuig op de parking: “In Nederland komt ‘ie pas volgende week uit, maar zo lang konden we niet wachten.”