Zjuul Krapuul, Jos Smos en Stef Bef bij de release van hun laatste album samen.
Volledig scherm
Zjuul Krapuul, Jos Smos en Stef Bef bij de release van hun laatste album samen. © Jos Hermans

K2 zoekt K3: Antwerpse cultband Katastroof zoekt nieuw bandlid na afscheid Stef Bef

ANTWERPENK2 zoekt K3, de K van Katastroof dan. Na het afscheid van Stef Bef, die zich niet meer kon vereenzelvigen met het gedachtegoed van bandlid Zjuul Krapuul, moet Katastroof opnieuw op zoek naar een derde muzikant. “Gitaar en basgitaar zijn een must, Aentwaerps klappen zeker.”

 1. Stad ondersteunt zes matchmakingevenementen die bedrijven helpen groeien met 85000 euro
  Antwerpen

  Stad onder­steunt zes matchmakin­ge­ve­ne­men­ten die bedrijven helpen groeien met 85000 euro

  Sinds dit voorjaar biedt stad Antwerpen financiële ondersteuning voor de organisatie van evenementen waarbij matchmaking op het vlak van kapitaal, talent en businesswerking centraal staat. Ondernemers ontmoeten er bedrijven en organisaties waarmee ze kunnen samenwerken en waarvan ze kunnen leren. Het college keurde deze maand de betoelaging goed van zes van dergelijke evenementen.
 2. Wonen in een parkresidentie: groene oase vlakbij de stad
  Aangeboden door Alides

  Wonen in een parkresi­den­tie: groene oase vlakbij de stad

  Groen, rust en kalmte worden meestal niet geassocieerd met levendige woonomgevingen. Toch voelen veel mensen de behoefte om deel uit te maken van een community en willen ze tegelijkertijd wonen in een groene en rustige omgeving. Op die vraag speelt ‘de parkresidentie’ in: residentiële woonblokken die gebouwd worden temidden van een park in of aan de rand van urbane en peri-urbane centra. Wij spraken met Wouter Dekemel, sales & marketingmanager bij Alides over een nieuwe en bijzondere woonresidentie die gebouwd wordt vlakbij het Edegemse centrum.