Kleermaker Mehmet Özkaraman werd doodgestoken voor zijn zaak in de Brederodestraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Kleermaker Mehmet Özkaraman werd doodgestoken voor zijn zaak in de Brederodestraat. © Marc De Roeck

Jury samengesteld voor assisenproces Selahaddin (60) die kleermaker Mehmet doodde met 45 messteken: “Hij kon niet verkroppen dat vrouw van slachtoffer hem had afgewezen”

AntwerpenDinsdagnamiddag vond in het Antwerpse justitiepaleis de jurysamenstelling plaats voor het assisenproces tegen de 60-jarige Selahaddin Tankisi. Eind 2019 doodde hij kleermaker Mehmet Özkaraman (54) met 45 messteken in zijn winkel in de Brederodestraat. Volgens Tankisi was de aanleiding van de steekpartij een conflict over geld, maar volgens de familie van het slachtoffer is er ook een amoureus motief.

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.