Slachtoffer Ria Keirsebelik raakte aan lager wal na de scheiding met haar vorige man.
Volledig scherm
Slachtoffer Ria Keirsebelik raakte aan lager wal na de scheiding met haar vorige man. © Foto De Scheirder

Junkie sloeg buurvrouw dood met halter

ANTWERPENDanny Mannaerts (51) zal midden oktober voor het hof van assisen in Antwerpen moeten verschijnen. De junkie heeft zijn buurvrouw Ria Keirsebelik (59) met een halter het hoofd ingeslagen tijdens een hevige ruzie. Het slachtoffer had een opmerkelijk leven. Ooit was ze een knappe doktersvrouw, maar ze liet de dokter zitten en raakte helemaal aan lager wal.

 1. Al meer dan 200 bezwaarschriften tegen ‘Twin Towers’ en gebrek aan publiek groen aan Pelikaanstraat: “Dit onverteerbaar plan moet opnieuw naar de tekentafel”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Al meer dan 200 bezwaar­schrif­ten tegen ‘Twin Towers’ en gebrek aan publiek groen aan Pelikaan­straat: “Dit onverteer­baar plan moet opnieuw naar de tekentafel”

  De stad heeft 209 digitale bezwaarschriften binnengekregen tegen het RUP Pelikaanstraat, het omvangrijke bouwproject in de Antwerpse stationsbuurt. Het plan om ‘Twin Towers’ van 100 meter hoog op te trekken, het gebrek aan publieke groene ruimte en een parkeergarage voor 1.100 auto’s zijn onverteerbaar voor buurtnetwerk ‘Buren voor buren’.
 2. Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalidatiecentrum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”
  EDEGEM

  Koningin Mathilde bezoekt patiënten revalida­tie­cen­trum: “Het leven herwinnen is een gunst. Te weten hoe, is een kunst”

  Hoog bezoek ter ere van de tiende verjaardag van revalidatieziekenhuis RevArte in Edegem. Koningin Mathilde kwam het jubileum mee vieren en werd ondergedompeld in de erg innovatieve wereld van revalidatie na fysieke en cognitieve stoornissen. “Toen ik hier aankwam na mijn ongeval, kon ik niks. Ik was een hopeloos geval, nu kan ik weer alles en ben ik op zoek naar een job.”