Joyce en Arend-Johan organiseren een online Luistercafé waar je je verhaal kunt delen met anderen.
Volledig scherm
Joyce en Arend-Johan organiseren een online Luistercafé waar je je verhaal kunt delen met anderen. © rv

Joyce en Arend-Johan organiseren Luistercafé, online platform waar je verhaal kunt delen met anderen

AntwerpenNood aan een gesprek of een luisterend oor? Arend-Johan Praats (68) en Joyce Van Camp (32) hosten elke maandagavond een online ‘luistercafé’, een veilige ruimte waarin er empathisch geluisterd wordt naar iedereen die deelneemt. Het idee ontstond in de lockdown van 2020, en blijkt nog steeds nuttig. “We gaan ermee door zolang er mensen zijn die willen deelnemen.”

 1. 20-jarige Jossue Dolet (KV Mechelen) is de nieuwe spits van Rupel Boom, queeste naar extra versterking loopt spaak op Deadline Day: “Behoud blijft het doel”
  voetbal eerste nationale

  20-jarige Jossue Dolet (KV Mechelen) is de nieuwe spits van Rupel Boom, queeste naar extra verster­king loopt spaak op Deadline Day: “Behoud blijft het doel”

  Rupel Boom heeft een nieuwe aanvaller beet. Jossue Dolet (20) wordt tot het einde van het seizoen op huurbasis overgenomen van KV Mechelen waar hij op een zijspoor was beland. Transfer Deadline Day had nog meer opportuniteiten kunnen opleveren voor de Steenbakkers, maar die deals raakten niet tijdig afgerond.
 2. “Dood aan S.”: Antwerps koppel in vizier van drugsmaffia
  PREMIUM
  Antwerpen/Wilrijk

  “Dood aan S.”: Antwerps koppel in vizier van drugsmaf­fia

  De Antwerpse politie heeft donderdagochtend rond 5 uur twee Nederlanders (20 en 25 jaar) gearresteerd die op het punt stonden een aanslag te plegen tegen een woning op de Boomsesteenweg in Wilrijk. Er is ook een vuurwapen in beslag genomen. De bewoner en zijn partner zijn sinds enkele weken geviseerd in het drugsmilieu. Zij waren eerder gearresteerd bij een onderzoek naar een drugstransport in de Antwerpse haven.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.