De jongeren van Let's Go Urban tijdens een voorstelling in de Antwerpse Bourla.
Volledig scherm
De jongeren van Let's Go Urban tijdens een voorstelling in de Antwerpse Bourla. © Jonathan Ramael

Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”

ANTWERPENVoor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”

  1. Eerste expo populaire ‘On adventure with dad' in Kavka: “Mensen beseffen niet hoe tijdrovend deze hobby is”
    Antwerpen

    Eerste expo populaire ‘On adventure with dad' in Kavka: “Mensen beseffen niet hoe tijdrovend deze hobby is”

    Een giftig goedje uit een flacon in een laboratorium drinken, van een klif springen, optreden voor een grote zaal,... Alix (2) en Aster (4 maanden) durven het allemaal aan. Althans, op foto. Papa Kenny (32) toont via zijn populaire Instagrampagina ‘on adventure with dad’ zijn 156.000 volgers wat zijn dochters zoal uitspoken als mama Tineke van huis is. Voor het eerst stelt hij gratis 15 nieuwe foto’s tentoon in de Kavka aan de Oudaan: “Ideaal om je eigen papa mee te nemen op vaderdag.”