Stormkop organiseert alweer erg eigenzinnige jeugdkampen.
Volledig scherm
Stormkop organiseert alweer erg eigenzinnige jeugdkampen. © Stormkop

Jongeren gaan ‘plunderen’ en ‘oplichten’ tijdens paasverlof

ANTWERPENPlunderen en oplichten. Dat zijn de thema’s van de eigenzinnige kampen voor jongeren tijdens de paasvakantie bij Stormkop. Plunderen als in vier dagen lang verzamelen en oplichten als in - letterlijk - oplichten: schijnen, schaduwen, dingen in de spotlights zetten.

 1. Jan (39) uit Borgerhout organiseert fysieke en coronaproof teambuildings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiemachine dat niet meer bestaat”
  BORGERHOUT

  Jan (39) uit Borgerhout organi­seert fysieke en corona­proof teambuil­dings: “Collega’s hebben nood aan dat praatje aan het koffiema­chi­ne dat niet meer bestaat”

  Wat we het afgelopen jaar duidelijk geleerd hebben is wat we het meeste missen als we in ons kot opgesloten zitten. Jan Masereel (39) uit Borgerhout blijft als drijvende kracht achter Content’ment toch nog fysieke teambuildings en groepsactiviteiten organiseren binnen de lockdownlijntjes. “Mensen zijn niet gemaakt om heel lang in hun kot te blijven, dat steek je niet weg met een maatregel meer of minder.”
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten