Redouan is in coma nadat hij zeven messteken opliep bij een ruzie in de tram, ter hoogte van premetrostation Handel. De reizigers op de foto hebben niets met het incident te maken.
Volledig scherm
Redouan is in coma nadat hij zeven messteken opliep bij een ruzie in de tram, ter hoogte van premetrostation Handel. De reizigers op de foto hebben niets met het incident te maken. © rv

Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”

AntwerpenOmdat hij eerst zijn plaats op de tram niet wilde afstaan, vecht Redouan El Iraki (18) nu in het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis voor zijn leven. Een groepje jongeren viel hem zaterdagavond aan en één dader stak hem zeven keer met een machete. In Redouans rug, buik en bil, maar ook levensbelangrijke organen zoals zijn milt en lever werden geraakt. “Deze daders mogen niet ontsnappen”, zegt zijn tante Fatima, die op sociale media een oproep naar getuigen richt.

  1. Louis en Jonas openen restaurant Briquet in Borgerhout: "Niet te veel tralala, gewoon lekker eten”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Louis en Jonas openen restaurant Briquet in Borgerhout: "Niet te veel tralala, gewoon lekker eten”

    Aan het Vinçotteplein in Borgerhout is deze week een gloednieuw restaurant geopend: Briquet is de eerste zaak van ‘horecaboys’ Louis Devos (30) en Jonas Van Sant (29). De twee werkten vroeger samen in een ander Antwerps restaurant, maar de tijd was rijp om een eigen zaak uit de grond te stampen. “We zijn een restaurant zonder pretentie, maar wel met genoeg oog voor detail.”