Lotte van der Sluis maakt kleding en accessoires van hergebruikt spijkerbroeken in haar atelier in de studentenbuurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte van der Sluis maakt kleding en accessoires van hergebruikt spijkerbroeken in haar atelier in de studentenbuurt. © Tessa Kraan

JONGE WOLVEN. Lotte (23) wil met ‘re:wear’ de duurzame kledingmarkt heruitvinden: “Eerst Antwerpen veroveren, daarna New York en Milaan”

AntwerpenAmbitieus is een understatement, als je Lotte van der Sluis (23) beschrijft. De Antwerpse sloot zich anderhalf jaar op in haar atelier om hergebruikte jeansbroeken om te toveren in unieke, alledaagse producten. Met haar merk ‘re:wear’ wil ze zo mondjesmaat de duurzame kledingmarkt veroveren: “Soms denk ik bij mezelf: waar ben ik aan begonnen?”

  1. City Pirates neemt revanche op Racing Mechelen met goal van Manu Nascimento Borges (0-1):  “We houden alles in eigen handen”
    PREMIUM
    voetbal 2natB

    City Pirates neemt revanche op Racing Mechelen met goal van Manu Nascimento Borges (0-1): “We houden alles in eigen handen”

    City Pirates zet zijn opmars verder. Hoewel die even werd onderbroken door de nederlaag bij Cappellen volgde vorig weekend een knap gelijkspel tegen leider Hades (2-2) en zaterdagavond knoopte de groep van Spencer Verbiest opnieuw aan met de overwinning. De piraten wonnen op het veld van Racing Mechelen dankzij een goal van Nascimento Borges vlak voor rust en namen zo revanche voor de 0-5 nederlaag uit de heenronde.