De schietpartij vond plaats vlakbij een speeltuin in de Weerstandlaan.
Volledig scherm
De schietpartij vond plaats vlakbij een speeltuin in de Weerstandlaan. © rv

Jonge vrouw aangehouden voor bedreigen van onschuldige broer van drugscrimineel

Antwerpen/BorgerhoutDe onderzoeksrechter in Antwerpen heeft vandaag een 24-jarige vrouw uit Deurne aangehouden voor mondelinge bedreigingen en deelname aan een criminele organisatie. De vrouw zou de volledig onschuldige broer  van een man die bekend is in het drugsmilieu, hebben bedreigd.  

 1. 10 jaar cel voor vader die eigen dochters misbruikte: “Minstens 7 jaar vierde hij zijn lusten bot op haar, tot 3 keer per week”
  PREMIUM
  Brasschaat

  10 jaar cel voor vader die eigen dochters misbruikte: “Minstens 7 jaar vierde hij zijn lusten bot op haar, tot 3 keer per week”

  De 54-jarige man uit Brasschaat die jarenlang zijn eigen dochters seksueel mishandelde is door de rechtbank veroordeeld tot 10 jaar cel. Dat heeft de Antwerpse correctionele rechtbank maandagochtend besloten. Dat is een jaar meer dan het parket gevorderd had. Een strenge straf, maar zijn jongste dochter was dan ook nog érg jong, toen haar vader zich voor het eerst aan haar vergreep. Het onthutsende verhaal van het jarenlange misbruik.
 1. Drillrapgroep ‘Go Fast’ achter moordpoging op Antwerpenaar (18): “Opdrachtgever is Nederlander die bekend staat als de dj met één arm”
  PREMIUM
  Antwerpen/Deurne

  Drillrap­groep ‘Go Fast’ achter moordpo­ging op Antwerpe­naar (18): “Opdracht­ge­ver is Nederlan­der die bekend staat als de dj met één arm”

  Vier jongeren van de drillrapgroep ‘Go Fast’ worden beschuldigd van een moordpoging op een 18-jarige op het Koxplein in Deurne. Het slachtoffer werd in maart vorig jaar onder vuur genomen vanop een scooter, maar overleefde de schietpartij. De moordpoging zou gebeurd zijn in opdracht van een 23-jarige Nederlander, die in het milieu bekend staat als ‘de dj met één arm’. Dit is wat we weten.