Taras Movchan (26) en Yaremma Vengrynovych (24) tijdens de eerste editie van ‘Let’s connect for Ukraine’.
Volledig scherm
Taras Movchan (26) en Yaremma Vengrynovych (24) tijdens de eerste editie van ‘Let’s connect for Ukraine’. © rv

Jonge Oekraïense Belgen organiseren afterwork in Felix Pakhuis: “Met de opbrengst steunen we ons thuisland”

AntwerpenTaras Movchan (26) en Yaremma Vengrynovych (24), twee Oekraïense Belgen, organiseren op 1 september een inzamelactie voor hun thuisland. “Tijdens ‘Let’s connect for Ukraine’ zullen de gasten genieten van een leuke avond met eten, drinken en chille beats van Oekraïense dj’s. Daarnaast zijn er ook verschillende sponsors die ons steunen.”

  1. Late strafschop tegen Hoogstraten kost Rabbi Mwenda en Rupel Boom eerste zege (1-1): “Ondanks ontgoocheling nieuwe stap in de goede richting”
    voetbal 1N

    Late strafschop tegen Hoogstra­ten kost Rabbi Mwenda en Rupel Boom eerste zege (1-1): “Ondanks ontgooche­ling nieuwe stap in de goede richting”

    Na een gesloten eerste helft nam Rupel Boom in de tweede duidelijk het initiatief tegen Hoogstraten. Mwenda opende op het uur de score met een heerlijke vrije trap vanop de rand van de grote rechthoek en de thuisploeg kreeg daarna nog kansen om de score uit te diepen. Ook met die kleine marge leken de Steenbakkers het einde te zullen halen, maar vlak voor tijd ging de bal op de stip en Meeuwis toonde zich genadeloos.