De ondergrondse parking voor fietsen is volgens JongCD&V niet veilig genoeg
Volledig scherm
De ondergrondse parking voor fietsen is volgens JongCD&V niet veilig genoeg © Laenen

JongCD&V noemt nieuwe regel tegen foutief geparkeerde fietsers een “verfpotbeleid”

JongCD&V noemt de maatregel om de wildgroei aan foutgeparkeerde fietsen een “voorbeeld van een verfpotbeleid”. De partij neemt het het Antwerps bestuur kwalijk dat er geen doordacht fietsbeleid is.

0 reacties

 1. Opgeruimd staat netjes: stad haalt 226 foutgeparkeerde en achtergelaten fietsen aan De Keyserlei weg

  Opgeruimd staat netjes: stad haalt 226 foutgepar­keer­de en achtergela­ten fietsen aan De Keyserlei weg

  Nog nooit zag de De Keyserlei er zo fietsvrij uit. Sinds vandaag laat de stad Antwerpen alle foutgeparkeerde fietsen weghalen. Ook verkeerd geparkeerde deelscooters en steps worden in hun voorziene parkeerruimte gezet. Wie zijn fiets niet terugvindt, kan die op niveau -1 van het Astridplein terugvinden. Met je ID-kaart krijg je je fiets én boete dan mee naar huis. 226 fietsen werden verwijderd.
 2. Opvolging verzekerd: tienjarige kleindochter Fernand Huts ontwerpt haar eigen Boerentoren
  ANTWERPEN

  Opvolging verzekerd: tienjarige kleindoch­ter Fernand Huts ontwerpt haar eigen Boerento­ren

  De Amerikaanse sterarchitect Daniel Libeskind wist deze week niet elke Antwerpenaar te overtuigen van zijn ontwerp voor de nieuwe Boerentoren van Fernand Huts, maar zelf was hij vrijdagavond wel geëmotioneerd. Niet door zijn eigen project, maar door de maquette van Huts’ kleindochter Emmanuel (10), die haar eigen toren - mét logo van Katoen Natie - mocht voorstellen aan de wereldbekende architect.
 3. Veel hout (maar ook staal en beton) in wolkenkrabber van vermaarde Japanse architect: Nieuw Zuid krijgt er straks opmerkelijke toren en laagbouw bij
  Antwerpen

  Veel hout (maar ook staal en beton) in wolkenkrab­ber van vermaarde Japanse architect: Nieuw Zuid krijgt er straks opmerkelij­ke toren en laagbouw bij

  Nieuw Zuid is een speeltuin geworden voor internationaal hoog aangeschreven architecten. Donderdag lanceerde Shigeru Ban, vaandeldrager van de hedendaagse Japanse architectuur, de bouw van zijn langverwachte houten woontoren mét een laagbouw ernaast. “Dit is een prachtige plek.” Extraatje is een tentoonstelling van zijn onbaatzuchtige hulp aan rampgebieden.