Jonas Verdyck stond afgelopen week terecht voor de moord op zijn vader Adel Mabrouk (60). Hij kreeg echter een voorwaardelijke celstraf van 5 jaar opgelegd en hoeft dus niet naar de gevangenis.
Volledig scherm
Jonas Verdyck stond afgelopen week terecht voor de moord op zijn vader Adel Mabrouk (60). Hij kreeg echter een voorwaardelijke celstraf van 5 jaar opgelegd en hoeft dus niet naar de gevangenis. © Photo News

Jonas Verdyck ook onschuldig voor ontvoering minderjarige jongen na diefstal iPhone broertje: “Onvoldoende bewijs.”

Antwerpen/EssenHet is vandaag een goede dag voor Jonas Verdyck (22) uit Essen. Niet enkel kreeg hij vrijdagnamiddag te horen dat hij niet naar de gevangenis hoeft voor de moord op zijn vader Adel Mabrouk (60), maar het hof van beroep verklaarde hem vandaag ook onschuldig voor de vermeende ontvoering van een minderjarige jongen. Jonas vermoedde twee jaar geleden dat de zus van de jongen de iPhone van zijn broertje had gestolen en zou hem daarom in zijn auto hebben gesleurd.

  1. Bim Bam Beieren: 8 keer genieten van een heerlijk paasontbijt in Antwerpen en omstreken
    PREMIUM

    Bim Bam Beieren: 8 keer genieten van een heerlijk paasont­bijt in Antwerpen en omstreken

    Pasen komt er weer aan en dat is het moment bij uitstek voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Zowel op paaszondag als -maandag organiseren verschillende horecazaken maar ook verenigingen een paasontbijt om jou op je wenken te bedienen. Onze redactie zocht voor jou een aantal adresjes uit in Antwerpen en omstreken waar je heerlijk kan smullen van eitjes en ander lekkers. Van het Felix Pakhuis in Antwerpen tot een ontbijtmand bij scouts Pulle: op deze acht plekken in de regio Antwerpen vier jij Pasen.