Johnny Logan verovert het Antwerp Pride Closing Festival.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Logan verovert het Antwerp Pride Closing Festival. © Felix Rabou

Johnny ‘Mr. Eurovision’ Logan sluit Antwerp Pride af in regenboogkleuren: “Antwerp? Twelve points”

ANTWERP PRIDEHet is niemand minder dan de intussen 68-jarige Ierse wereldster Johnny Logan die de al even legendarische Antwerp Pride 2022 afsluit. Bij grootste hit ‘Hold Me Now’ vraagt hij de hulp van het publiek: “Jullie kennen deze wellicht beter dan ik, aangezien ik er het Eurovisiesongfestival in België mee gewonnen heb.”

  1. Topondernemer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”
    33

    Toponderne­mer Fernand Huts meldt succes in strijd tegen plastic afvalberg: “Wij zijn erin geslaagd om plastic 100 procent te recycleren”

    Een aantal jaar geleden kondigde Antwerps topondernemer Fernand Huts aan dat hij zou investeren in onderzoek naar en de bouw van speciale fabrieken die plastic kunnen omvormen naar de oorspronkelijke grondstoffen. Vollédige recyclage dus. In een interview met ‘VTM Nieuws’ claimt hij vandaag dat de proefinstallatie van zijn dochterbedrijf, de Antwerpse afvalverwerker Indaver, er dankzij onderzoek nu ook echt in geslaagd is die volledige recyclage uit te voeren.