Als Bart De Wever daadwerkelijk naar het Vlaamse niveau verhuist, is Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (sp.a) kandidaat-burgemeester.
Volledig scherm
Als Bart De Wever daadwerkelijk naar het Vlaamse niveau verhuist, is Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (sp.a) kandidaat-burgemeester. © BELGA

Jinnih Beels zet kandidatuur voor burgemeesterssjerp kracht bij, N-VA is ‘not amused’

Als Bart De Wever daadwerkelijk naar het Vlaamse niveau verhuist, is Antwerps schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (sp.a) kandidaat-burgemeester. Dat heeft de politica in ‘De Zevende Dag’ herhaald. N-VA, met 23 zetels veruit de grootste partij in Antwerpen, is ‘not amused’.

140 reacties

 • james vroman

  2 jaar geleden
  Jinnih Beels burgemeester of stadscoalitie opblazen !
 • H A

  2 jaar geleden
  Typisch SPa, postjes pakken en pensioen veilig stellen!!!
 • Van Camp Robin

  2 jaar geleden
  Typisch voor de SPA, het is nooit genoeg, altijd maar meer willen, graaicultuur ten top. En dan verschieten ze ervan dat ze verkiezing na verkiezing achteruitgaan. Zet dat mens aan den dop.
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  De arrogantie van die dame kent werkelijk geen grenzen! Met 8 % van de stemmen! Durft te denken dat de Antwerpenaar en de NVA onnozel genoeg zijn om dit te steunen
 • Stefan Aerts

  2 jaar geleden
  Hebzucht is niet ver te zoeken de postjes daar is het om te doen.
 1. Oppositiepartij Groen over barslechte stikstofstudie: “Dit is beschamend en Antwerpenaar betaalt daarvoor de prijs”
  Antwerpen

  Oppositie­par­tij Groen over barslechte stikstof­stu­die: “Dit is beschamend en Antwerpe­naar betaalt daarvoor de prijs”

  In een onderzoek naar luchtvervuiling in duizend Europese steden staat Antwerpen op een betreurenswaardige tweede plaats. Volgens de onderzoekers kan Antwerpen jaarlijks 307 overlijdens vermijden, mócht de verontreiniging door stikstofdioxide (NO2) vergelijkbaar zijn met die van de properste steden van Europa. “Dit is schuldig verzuim”, zegt Groen-fractieleider Imade Annouri.
 2. Antwerpen is tweede dodelijkste Europese stad op gebied van stikstofdioxide: “Abominabele score”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpen is tweede dodelijk­ste Europese stad op gebied van stikstofdi­oxi­de: “Abominabe­le score”

  In de rangschikking van de sterfte door stikstofdioxide (NO2) in duizend Europese steden staat Antwerpen op een betreurenswaardige tweede plaats. Enkel het Spaanse Madrid doet nóg slechter. Dat blijkt uit een studie in het gerenommeerde tijdschrift ‘The Lancet Planetary Health’. Volgens de onderzoekers kan Antwerpen jaarlijks 307 overlijdens vermijden, mócht de NO2-verontreiniging vergelijkbaar zijn met die van de properste steden van Europa.
 1. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

 2. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"