vlnr: Wouter Dieleman (MSC), Jan Kegels (Jean sur Mer), en Yuki Kimura (Jean sur Mer Harbor Cafe)
Volledig scherm
vlnr: Wouter Dieleman (MSC), Jan Kegels (Jean sur Mer), en Yuki Kimura (Jean sur Mer Harbor Cafe) © Jean sur Mer Harbor Cafe

Jean sur Mer op Groenplaats kroont zich tot ‘visvriendelijkste’ restaurant van België

AntwerpenIn het hartje van het historisch centrum van Antwerpen bevindt zich het eerste MSC-gecertificeerde restaurant van België. Het label staat garant voor duurzame visserij en de instandhouding van een visbestand. Jean sur Mer en het aanpalende streetfoodconcept Harbour Cafe gaan nu als eerste lopen met de titel: “Want wie weet nu niet graag wat hij eet?”

 1. Liliane Saint-Pierre wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”
  Play
  ANTWERP PRIDE

  Liliane Saint-Pier­re wil niet van podium wijken tijdens opening Antwerp Pride: “Dan moet die ‘deejay’ na mij maar een nummertje minder draaien”

  Spannende opener voor de jubileumeditie van Antwerp Pride. De eerste act van het festival - Liliane Saint-Pierre - ging ruim over haar speeltijd en wilde met geen stokken van het podium wijken. Het kwam tot een klein akkefietje met de organisatie en presentator Aster Nzeyimana. “Dit gebeurt enkel in Vlaanderen, en ook alleen maar met vrouwen, ik blijf hier voor mijn part tot morgen staan.”
 2. Van Bjornies tot Het Boerenijsje: ontdek hier 6 salons met topijs in de regio Antwerpen
  PREMIUM
  Regio Antwerpen

  Van Bjornies tot Het Boerenijs­je: ontdek hier 6 salons met topijs in de regio Antwerpen

  De hittegolf is in het land en dus snakt iedereen naar wat verkoeling. En wat is er beter dan een overheerlijk ijsje aan het einde van een zwoele zomerse dag? Zoek jij nog een ijssalon in de buurt? Wij lijsten voor jou alvast zes toppers op in de regio Antwerpen, waar je terechtkan voor een potje of een hoorntje. Van Bjornies in Kontich tot Het Boerenijsje in Loenhout. Hier smul je van de lekkerste ijsjes.