Niels Destadsbader trad eind november op in het Sportpaleis terwijl Balthazar op het podium stond in Lotto Arena. Eén bezoeker had zich van zaal vergist en had dat pas heel laat door.
Volledig scherm
Niels Destadsbader trad eind november op in het Sportpaleis terwijl Balthazar op het podium stond in Lotto Arena. Eén bezoeker had zich van zaal vergist en had dat pas heel laat door. © Joel Hoylaerts / Alexander D'Hiets

Jasper (28) wandelt nietsvermoedend met Balthazar-ticket Sportpaleis binnen waar Niels Destadsbader optrad: “Hilarisch genoeg bleek Balthazar Boma het voorprogramma. En ik had nog altijd niets door”

ANTWERPENEen dikke maand na het laatste Sportpaleis-weekend komt er nog een grappig verhaal bovendrijven. Jasper V.S. (28) uit het Waaslandse Temse liep per abuis met zijn Lotto Arena-ticket voor Balthazar, het Sportpaleis binnen waar Niels Destadsbader op dat moment optrad, en niemand bleek hem tegen te houden. “Destadsbader werd aangekondigd door zijn denkbeeldige ‘poupa’ Balthazar Boma en nog steeds had ik niets door. Ik dacht gewoon, Balthazar Boma, voor een show van Balthazar, da’s een goeie frats.”