Mathias Vertessen
Volledig scherm
Mathias Vertessen © Laenen

Is jouw baby’tje een ‘boeleke’ of ‘kapoen’? Kleir brengt originele kleding op de markt voor de allerkleinsten

Het Antwerpse kledingmerk KLEIR startte twee jaar geleden met de verkoop van T-shirts en truien met Antwerpse woorden op. Voor hun tweede verjaardag verkopen ze nu ook kleren voor de allerkleinsten. “Ook kinderen moeten het dialect leren.”

0 reacties

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. REPORTAGE. Bewoners Van de Wervestraat zijn ‘bus-o-strade’ voor hun deur beu: “1.600 bussen per dag, dat is onhoudbaar”
  PREMIUM
  Antwerpen

  REPORTAGE. Bewoners Van de Wer­vestraat zijn ‘bus-o-stra­de’ voor hun deur beu: “1.600 bussen per dag, dat is onhoudbaar”

  Het district Antwerpen gaat in 2024 en 2025 de drukke as tussen de Van de Wervestraat en de Osystraat heraanleggen. Dat moet zorgen voor veiliger (fiets)verkeer én meer groen. De bewoners van de Van de Wervestraat hebben het gehad met wat ze een ‘bus-o-strade’ noemen. “De overlast van 1.600 bussen per dag is onhoudbaar. We willen een gesprek met De Lijn.” Begrijpelijk, als je onderstaande video bekijkt.