Ben Geysen en Bart Vandesompele
Volledig scherm
Ben Geysen en Bart Vandesompele © David Acke

International Film Festival Antwerpen dient klacht in tegen nepfilmfestival

Calicot, de organisatie achter het International Film Festival Antwerpen (iffa), dient klacht in tegen onbekenden die maandag via het online filmfestivalplatform FilmFreeway.com een oproep lanceerden aan filmmakers om in te schrijven voor een filmcompetitie van het zogenaamde International Film Festival Antwerpen Belgium (IFFAB), dat meer dan waarschijnlijk vals is.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump