Innige kus tussen energieministers Zuhal Demir (N-VA) en Tinne Van der Straeten (Groen): opvallende reclamestunt van energieleverancier

ANTWERPENNa de kus tussen Sovjetpresident Brezjnev en DDR-leider Honecker op de restanten van de Berlijnse Muur is er nu ook de innige kus tussen de Vlaamse en federale ministers voor energie Zuhal Demir (N-VA) en Tinne Van der Straeten (Groen). Het is de opvallende campagne van energieleverancier Bolt: “Met een verzoenende boodschap de klimaatcrisis overwinnen.”

26 reacties

 • Yolande MARIS

  12 maanden geleden
  Ik begrijp de boodschap dit zijn de twee truttebellen die er gaan voor zorgen dat de laatste cent uit onze zakken geschud worden en ons dan nog zonder enige schaamte gaan verplichten om leningen af te sluiten om zelfvoorzienend te worden ondertussen mogen we nog opdraaien voor de investeringen om de industrie en de rijken te voorzien van elektriciteit.Dankzij het leger politici zijn we niet meer baas in ons eigen huis.Laten we dit zomaar gebeuren?
 • Pol Declercq

  1 jaar geleden
  Innig? Ik stel me dit toch anders voor. Boodschap komt totaal niet over. Het beeld op zichzelf moet doen spreken en het doet het niet. Slechte reclame bestaat niet maar mislukte graffititekeningen wel.
 • erwin Veltjen

  1 jaar geleden
  daar stond ik nu net op te wachten
 • Alexandra Caverneels

  1 jaar geleden
  Sorry ik vind dit er ver over. Als je dit al moet doen Als energielevetancier belooft dat niet veel goeds,
 • luc caels

  1 jaar geleden
  Niemand zou die Tinne willen kussen.
 1. “Schaam jullie diep, is dat dienstverlening?” Tom Waes over schrappen veerboten in Antwerpen

  “Schaam jullie diep, is dat dienstver­le­ning?” Tom Waes over schrappen veerboten in Antwerpen

  De Schelde die linker- en rechteroever scheidt in Antwerpen. Het blijft een barrière. Dat niet enkel PVDA tegen het terugdringen van het aantal oversteken van de veerboot is, bewijst misschien wel de bekendste Linkeroever-bewoner: Tom Waes. “De Ring zit muurvast, de roltrappen van de tunnel werken amper en nu wordt er doodleuk een veer afgeschaft. Noemen jullie dat dienstverlening?”
  Antwerpen
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Luc Van der Kelen hoopt op wat meer vriendelijkheid bij De Lijn: “Niet met die kinderfiets op mijn tram”
  PREMIUM
  Column

  Luc Van der Kelen hoopt op wat meer vriende­lijk­heid bij De Lijn: “Niet met die kinder­fiets op mijn tram”

  Reizen met trams en bussen van De Lijn is een avontuur, waarvan men de afloop niet kan voorzien. Je weet wanneer je vertrekt, maar je bent niet zeker dat je ook nog terug kunt. Dat hangt af van welk soort chauffeur dienst heeft. Een die inzit met de reizigers, een die last heeft van overdreven regelneverij. Of misschien was hij gewoon slecht geluimd, omdat het zondag was.
  Antwerpen