Inges fiets werd in beslag genomen door de politie vanwege een gashendeltje.
Volledig scherm
Inges fiets werd in beslag genomen door de politie vanwege een gashendeltje. © rv

Inges elektrische fiets door politie in beslag genomen: "Door de gashendel wordt het beschouwd als bromfiets, dat had de handelaar mij niet verteld”

AntwerpenInges elektrische fiets werd begin deze week in beslag genomen tijdens een willekeurige controleactie. Volgens de politie heeft het voertuig een gashendel en wordt het daarom als een bromfiets beschouwd. “Mijn fietsenhandelaar heeft mij een niet-gereglementeerd voertuig verkocht. Ik was me daar niet van bewust en voel mij onmenselijk behandeld.”

  1. Thomas Van Zantvoort en tienkoppig Cappellen zwoegend naar zege in topper tegen Belisia (0-1): “Verdiend op basis van wilskracht”
    voetbal 2NB

    Thomas Van Zantvoort en tienkoppig Cappellen zwoegend naar zege in topper tegen Belisia (0-1): “Verdiend op basis van wilskracht”

    Cappellen trok aan het langste eind in de topper bij Belisia, 0-1 werd het. Van Zantvoort scoorde in een aangename eerste helft en hoewel het rond het uur tot tien man werden herleid na rood voor Verbist, hield Cappellen ook daarna nog stand. Zo profiteerde het optimaal van het puntenverlies van achtervolgers Sporting Hasselt en Tongeren en trekt het vol vertrouwen naar de clash met Hades.