Influencers Charlotte De Groof en Amir Motaffaf in het toneelstuk Level 10.
Volledig scherm
Influencers Charlotte De Groof en Amir Motaffaf in het toneelstuk Level 10. © Theater van A tot Z

Influencers met samen 170.000 volgers verleggen hun grenzen in Theater van A tot Z

AntwerpenNu de cultuursector weer uit de startblokken schiet, kan Theater van A tot Z uit Antwerpen eindelijk met nieuw werk naar buiten komen. In ‘Level 10’ staan twee bekende influencers op de scène: Charlotte De Groof en Amir Motaffaf. Vanaf 16 september brengen ze een toneelstuk dat vooral scholen moet aanspreken. “We duiken in de leefwereld van jonge tieners en willen hen meteen een spiegel voorhouden.”

 1. Volgende stap in opwaardering Kievitplein: stad koopt oude Dominicanenkerk en bijhorende klooster
  PREMIUM
  Antwerpen

  Volgende stap in opwaarde­ring Kievit­plein: stad koopt oude Dominica­nen­kerk en bijhorende klooster

  De opwaardering van de Antwerpse Kievitwijk gaat een nieuwe fase in. Want binnenkort wordt de verloederde Copernicussite aangepakt. Een timing is er nog niet, maar met de aankoop van de oude Dominicanenkerk en het bijhorende klooster heeft de stad alvast een eerste stap gezet. Culturele organisaties Studio Start en Kunsthal City Extra, die op de site hun vaste stek hebben, hopen dat hun werking niet in het gedrang komt.
 2. Collectief Tegen Deelsteps hekelt rondslingerende steps in Antwerpen, stadsbestuur belooft nieuwe maatregelen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Collectief Tegen Deelsteps hekelt rondslinge­ren­de steps in Antwerpen, stadsbe­stuur belooft nieuwe maatrege­len

  Wat begon als een ludieke chatgroep tussen vrienden, is ondertussen een Instagrampagina met meer dan 1.000 volgers geworden: Collectief Tegen Deelsteps post foto’s van steps op de meest ondenkbare plaatsen, een ergernis voor nogal wat Antwerpenaren. Vooral het wildparkeren van de deelsteps stoot hen tegen de borst. Antwerps schepen voor Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) erkent het probleem, en zegt dat er binnenkort nieuwe maatregelen komen tegen rondslingerende deelsteps.
 1. Bart De Wever koele minnaar van uitgebreider Covid Safe Ticket: “Geeft vals gevoel van veiligheid”
  Antwerpen

  Bart De Wever koele minnaar van uitgebrei­der Covid Safe Ticket: “Geeft vals gevoel van veiligheid”

  Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) neemt in zijn stad nog geen bijkomende maatregelen nu de vierde coronagolf is begonnen. Hij wacht op het federale en Vlaamse niveau. “Die golf was voorspeld. Het is vooral een stresstest voor de vaccinaties en die blijken te werken”, zegt hij aan VRT. De Wever is een koele minnaar van het Covid Safe Ticket. “Dat geeft een vals gevoel van veiligheid.”