Ineos-baas Jim Ratcliffe en burgemeester Bart De Wever (N-VA) tijdens de presentatie in januari van de miljardeninvestering van de Britse chemiegroep.
Volledig scherm
Ineos-baas Jim Ratcliffe en burgemeester Bart De Wever (N-VA) tijdens de presentatie in januari van de miljardeninvestering van de Britse chemiegroep. © BELGA

Ineos kan tot 16 miljoen euro subsidie krijgen voor nieuwe Antwerpse fabriek

De Britse chemiegroep Ineos kan voor de bouw van zijn megaproject van drie miljard euro in de Antwerpse haven mogelijk 16 miljoen euro Vlaamse subsidies opstrijken. Dat heeft Vlaams minister van Werk en Economie Philippe Muyters (N-VA) laten weten aan Ineos-topman Jim Ratcliffe.

1 reactie

 • Franky Puystjens

  2 jaar geleden
  Jochei...!!! Pak het (belasting)geld zoveel als mogelijk af van de VRT, van cultuur, van jeugdzorg, van de openbare dienstverlening, van de ziekenzorg, etc... kortom van de gewone mensen! En deel het vervolgens in kruiwagenladingen uit aan poenscheppers, te weten de grote bedrijven en de multinationals! Zo kennen we ze wel weer, de kapoentjes van de N-VA.
 1. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.