Van 5 tot 9 oktober is het Paleis op de Meir het decor voor de Antwerpse boutique-editie van de gekende Floraliën.
Volledig scherm
Van 5 tot 9 oktober is het Paleis op de Meir het decor voor de Antwerpse boutique-editie van de gekende Floraliën. © Tessa Kraan

IN BEELD. Unieke bloemenexpo in het Paleis op de Meir

AntwerpenHet prachtige maar weinig ontdekte Paleis op de Meir is van 5 tot 9 oktober het kader voor een Antwerpse boutique-editie van de gekende Floraliën. De vorstelijke stadsresidentie, een erfgoedparel uit de 18de eeuw, gaat in dialoog met creaties van topfloristen uit binnen- en buitenland.

  1. Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”
    voetbal 2NB

    Laurens Symons en Cappellen weten weer wat winnen is na 2-4 zege in topper tegen Jong KV Mechelen: “Twee goals tegen ex-club doen extra deugd”

    Na ruim een maand, het equivalent van vijf wedstrijden, weet Cappellen eindelijk nog eens hoe een overwinning smaakt. De troepen van Tom Schipper kwamen nog twee keer op achterstand in de topper tegen Jong KV Mechelen, een duel tussen de nummers vier en vijf in de stand, maar ondermeer dankzij twee goals van Laurens Symons (21) zetten ze die scheve situatie nog helemaal recht, 2-4 was de eindstand.