Lantis, de bouwheer van Oosterweel, heeft kunstfotografe Isabelle Pateer gevraagd om een reeks constructies in beeld te brengen. Het resultaat is te zien op 30 meter diepte, in de Voetgangerstunnel tussen de beide oevers van de Schelde.
Volledig scherm
Lantis, de bouwheer van Oosterweel, heeft kunstfotografe Isabelle Pateer gevraagd om een reeks constructies in beeld te brengen. Het resultaat is te zien op 30 meter diepte, in de Voetgangerstunnel tussen de beide oevers van de Schelde. © Isabelle Pateer

IN BEELD. Met de roltrap langs de ‘Oosterweelkunstwerken’: “Viaducten en fly-overs lijken beeldhouwwerken”

AntwerpenLantis, de bouwheer van Oosterweel, heeft kunstfotografe Isabelle Pateer gevraagd om een reeks constructies in beeld te brengen. Het resultaat is te zien op 30 meter diepte, in de Antwerpse Voetgangerstunnel.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. IN BEELD. Marokkaanse gemeenschap viert groot volksfeest in Antwerpen na winst op WK
  BORGERHOUT

  IN BEELD. Marokkaan­se gemeen­schap viert groot volksfeest in Antwerpen na winst op WK

  Roodgroene vlaggen, toeterende wagens, een massa van duizenden feestvierders en vooral veel sfeer. De Marokkaanse gemeenschap heeft een spontaan volksfeest ingezet op verschillende plekken in Antwerpen na de winst van Marokko tegen de Rode Duivels op het WK voetbal. Noemenswaardige incidenten - zoals in Brussel - blijven voorlopig uit. De sfeer is verre van grimmig ondanks massale politie-aanwezigheid.