De schade die de brand aanrichtte, is aanzienlijk.
Volledig scherm
De schade die de brand aanrichtte, is aanzienlijk. © Jasper Van Der Schoot

IN BEELD. Dronebeelden tonen grote schade aan universiteitsgebouw: “Minstens twee jaar vooraleer alles hersteld zal zijn”

AntwerpenHet kostte de brandweer een middag en een nacht, maar donderdagochtend in alle vroegte is de grote dakbrand op de Universiteit Antwerpen (UA) volledig geblust geraakt. Brand- en stabiliteitsexperts zullen later op de dag de schade een eerste keer opmeten. De UA laat weten dat de brand geen invloed heeft op de voorbije examens.

  1. ASSISEN. “Met haar neus bovenop, maar ze herinnert zich niets meer?” Kroongetuige kan niets zeggen over steekpartij omdat ze nachtblind is
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. “Met haar neus bovenop, maar ze herinnert zich niets meer?” Kroongetui­ge kan niets zeggen over steekpar­tij omdat ze nachtblind is

    Omachis M. N. (43), een vriendin van Bryan Reyes del Rosario en de ex van zowel slachtoffer Joël Ozuna als de andere vechtersbaas ‘Bebo’, stond met haar neus bovenop de feiten, toen Ozuna werd doodgestoken. Nu beweert ze zich echter vrijwel niets meer te herinneren van de cruciale 23 seconden die niet op camera staan. “Ik zie ‘s nachts helaas niet zo goed.”