VacCovid op Park Spoor Oost.
Volledig scherm
VacCovid op Park Spoor Oost. © Annelin Marien

In Antwerpen worden al twintigers opgeroepen voor vaccin via reservelijst

ANTWERPENIn het vaccinatiecentrum VacCovid in Antwerpen worden al heel wat twintigers uitgenodigd voor een prik. Omdat heel wat mensen die eerder aan de beurt komen hun afspraak niet inboeken - wellicht door vakantieplannen - gingen zondagavond al heel wat uitnodigingen de deur uit via de reservelijst voor mensen met geboortejaar 1995 en 1996.

 1. ‘Pop-upvaccinatiedorpen’ strijken neer in Antwerpse wijken: “Nu al 700 mensen geprikt die we anders niet hadden kunnen bereiken”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ‘Pop-upvaccina­tie­dor­pen’ strijken neer in Antwerpse wijken: “Nu al 700 mensen geprikt die we anders niet hadden kunnen bereiken”

  79 procent van de Antwerpse 18-plussers kreeg ten minste één coronaprik. Niet slecht, maar dat moet beter, vinden de eerstelijnszones van de stad. En dus strijken er nog de hele zomer ‘pop-upvaccinatiedorpen’ neer ín de wijken. Vorige week werden al 700 mensen uit de omgeving van het Astridplein en het Kiel geprikt. Morgen zijn omwonenden van Park Spoor Noord aan de beurt.
 2. Facelifts en neuscorrecties alsmaar populairder in het AZ Monica: “Niet per se noodzakelijk, maar verbeteren wel de levenskwaliteit”
  PREMIUM
  Antwerpen
  1

  Facelifts en neuscorrec­ties alsmaar populair­der in het AZ Monica: “Niet per se noodzake­lijk, maar verbeteren wel de levenskwa­li­teit”

  Dat we onszelf het afgelopen jaar een pak meer door de camera zagen, viel ook de dokters van het AZ Monica op. De afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van het ziekenhuis viert dit jaar haar veertigste verjaardag. Om dat te vieren, krijgt de afdeling vier nieuwe operatiezalen van de gloednieuwe ziekenhuisvleugel cadeau: “De laatste twee jaar kende het aantal facelifts een exponentiële groei.”