Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Jan Aelberts

Illegale winkeldieven verwonden kassierster wanneer ze hen betrapt met gestolen boodschappen

Twee illegalen winkeldieven hebben een kassierster verwond toen die hen met gestolen boodschappen betrapte. Eén van de twee probeerde later nog te vluchten voor de politie, maar kon dankzij een getuige toch worden opgepakt.

3 reacties

 • Luc Verbrugghe

  2 jaar geleden
  Even proberen te begrijpen: één van hen staat GEKEND als veelpleger maar is toch ILLEGAAL. Wanneer gaat men deze kl...zakken eens terugsturen dan en ophouden met de bevolking van alles en nog wat wijs te maken?
 • maurice snelders

  2 jaar geleden
  Zijn er dan legale winkeldieven???
 • Monique Van Herck

  2 jaar geleden
  Toch leuk dat ze zo dankbaar zijn voor hun verbeteringen die ons land hen biedt
 1. “Steeds meer kinderen hebben obesitas, we kunnen spreken van een epidemie”: nieuw programma van ZNA pakt zwaarlijvigheid bij tieners aan
  Antwerpen

  “Steeds meer kinderen hebben obesitas, we kunnen spreken van een epidemie”: nieuw programma van ZNA pakt zwaarlij­vig­heid bij tieners aan

  1 op de 20 kinderen in België is obees of zwaarlijvig. Een gewichtig cijfer, dat Ziekenhuis Netwerk Antwerpen wil aanpakken met het nieuwe Obesitas Centrum Kind en Jeugd. Het programma richt zich op 11- tot 17-jarigen. “Zonder tijdige behandeling treden later in het leven grote complicaties op”, zegt Daniel Klink, kinderarts-endocrinoloog van ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis. Zo gaat het in zijn werk.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.