Didier Bartholomeus (25) stierf na een nachtje stappen in discotheek The Villa op het Eilandje.
Volledig scherm
Didier Bartholomeus (25) stierf na een nachtje stappen in discotheek The Villa op het Eilandje. © Benoit De Freine, RV

“Illegale taxichauffeur had goede bedoelingen”

De rechtbank heeft woensdagmorgen Saddam E.A. (27) uit Merksem vrijgesproken voor de onopzettelijke doding van Didier Bartholomeus (25) uit Schilde. “Er kan geen twijfel zijn over de goede intenties van Saddam E.A. toen hij Didier Bartholomeus liet uitstappen”, zegt de rechtbank. 

3 reacties

 • Sanne Vermeulen

  4 jaar geleden
  Erg voor de familie en vrienden van Didier, maar de chauffeur kan hier inderdaad niets verweten worden, wel dat hij illegaal was en zonder vergunning reed natuurlijk
 • Erik Van Duytekom

  4 jaar geleden
  Taxivoerders mogen geen dronken personen vervoeren .. dronken personen mogen zich niet op de openbare weg begeven.
 • Marc Vinck

  4 jaar geleden
  Logische uitspraak.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.