Advocaten Hans Rieder en Marianne Capelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Advocaten Hans Rieder en Marianne Capelle. © Wannes Nimmegeers, ID/ Karel Hemerijckx

“Ik zal u de huid volschel­den tot u het psychisch niet meer te boven komt”: toppleiter Hans Rieder schuldig aan bedreiging van federaal magistraat

AntwerpenToppleiter Hans Rieder (63) is veroordeeld voor smaad en bedreiging van federaal procureur Marianne Cappelle. Dat heeft het Antwerpse hof van beroep woensdagmorgen beslist. De advocaat komt weg met een eenvoudige schuldigverklaring. Hij krijgt geen straf, omdat de redelijke termijn is overschreden. 

 1. PVDA stapt naar integriteitsbureau in zaak-El Kaouakibi: “Tijd dat politieke verantwoordelijkheid van Antwerps stadsbestuur aan het licht komt”
  Antwerpen

  PVDA stapt naar integri­teits­bu­reau in zaak-El Kaouakibi: “Tijd dat politieke verantwoor­de­lijk­heid van Antwerps stadsbe­stuur aan het licht komt”

  De PVDA dient klacht in bij het integriteitsbureau van de stad Antwerpen over de rol van het stadsbestuur in de zaak-Sihame El Kaouakibi. Fractievoorzitter Peter Mertens haalt uit naar N-VA. “Het lijkt erop dat burgemeester Bart De Wever en schepen Nabilla Ait Daoud toestonden dat El Kaouakibi haar jaarloon als CEO verhoogde tot 100.000 euro. Het wordt tijd dat men de politieke verantwoordelijkheid van het college aan het licht brengt.”
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee