Parketmedewerkster Duygu Ç. gaf meerdere keren gevoelige informatie door aan haar neef Cenk T.
Volledig scherm
Parketmedewerkster Duygu Ç. gaf meerdere keren gevoelige informatie door aan haar neef Cenk T. © rv

“Ik heb die havenarbeiders in gevaar gebracht”: Corrupte parketmedewerkster riskeert forse celstraf voor doorspelen informatie uit rijksregister

AntwerpenDuygu Ç. (28), een voormalig parketmedewerkster die vermoedelijk gevoelige informatie doorspeelde aan het drugsmilieu, riskeert 40 maanden cel. Lange tijd verrichtte ze opzoekingen in het rijksregister en speelde ze onder andere de identiteiten van havenarbeiders door aan haar neef. Die gaf het dan weer door aan zijn contact. Duygu beweert haar fout in te zien en nooit de intentie te hebben gehad de drugswereld te willen helpen. “Ik heb die havenarbeiders in gevaar gebracht. Dat vind ik heel erg.”

  1. Antwerps onderzoeksproject over vagina's blaast drie kaarsjes uit: "Vaginale bacteriën duiken ook op de borsten op”

    Antwerps onderzoeks­pro­ject over vagina's blaast drie kaarsjes uit: "Vaginale bacteriën duiken ook op de borsten op”

    Het Isala-project van UAntwerpen blaast drie kaarsjes uit. Dat wordt gevierd met nieuwe onderzoeksresultaten. Zo analyseerden de wetenschappers de bacteriën in het speeksel en op de huid rond de mond, de liesstreek en de borsten. Daar vonden de onderzoekers bacteriën terug die ze ook in de vagina vonden. Isala gaat bovendien op zoek naar vrouwe die onder één dak leven, om te onderzoeken of deze vrouwen een vergelijkbaar vaginaal microbioom hebben.
    Antwerpen