Wij lijsten alvast de acht leukste plekjes in de regio op waar je terecht kan voor het koude goud.
Volledig scherm
PREMIUM
Wij lijsten alvast de acht leukste plekjes in de regio op waar je terecht kan voor het koude goud. © Photo News

IJsjes om bij weg te smelten: hier vind je de 8 lekkerste ‘lik-adresjes' in en rond Antwerpen

regio AntwerpenHet kwik stijgt richting de 20°C, en dat kan maar één ding betekenen: het ijsjesseizoen is begonnen! Een degelijke bol vanille of toch maar een fruitig smaakje, met discobolletjes erop of liever chocoladesaus, in een potje of op een hoorntje? Er is voor elke ijsjesliefhebber wat wils. Wij lijsten alvast de acht leukste plekjes in de regio op waar je terecht kan voor het koude goud.

  1. Mama’s geven massaal borstvoeding in Park Den Brandt: “Rare blikken of weggestuurd worden uit een restaurant: borstvoeding geven in het openbaar is nog steeds een taboe”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Mama’s geven massaal borstvoe­ding in Park Den Brandt: “Rare blikken of wegge­stuurd worden uit een restaurant: borstvoe­ding geven in het openbaar is nog steeds een taboe”

    Mama’s met draagzakken, buggy’s en peuters aan de hand sijpelen woensdagochtend Park Den Brandt binnen. Niet veel later zijn alle bankjes in het park bezaaid met mama’s met een kindje aan de borst. Het initiatief van Kim, Leonie en Laura, naar aanleiding van Week van de Borstvoeding, moet het taboe rond borstvoeding geven in het openbaar doorbreken. “Er wordt van mama’s nog te vaak verwacht dat ze borstvoeding geven achter gesloten deuren, terwijl het heel normaal is om je baby te voeden waar en wanneer je dat wilt.”