Julie en papa Dirk Van den Bossche in de gloednieuwe House Of Wafels op de Handschoenmarkt.
Volledig scherm
Julie en papa Dirk Van den Bossche in de gloednieuwe House Of Wafels op de Handschoenmarkt. © Klaas De Scheirder

Iemand zin in een wafel met spek, eieren en guacamole? ‘House Of Wafels’ opent op de Handschoenmarkt

Antwerpen“En wat als we nu eens een recept voor hartige wafels ontwikkelen, in plaats van enkel zoete?” stelden ondernemer Dirk en chef Erwin zich in 2017 de vraag. Zo geschiedde de eerste House Of Wafels in het centrum van Brugge. Antwerpen blijft niet achter: vanaf morgen opent de tweede vestiging van het wafelhuis op de Handschoenmarkt. “Er is geen mooier gevoel dan de glimlach op iemands gezicht te zien als die zijn wafel krijgt.”

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. ZOO Antwerpen onderzoekt invloed van lockdown op dieren: “Chimpansees hadden tijdens de sluitingen opnieuw meer oog voor elkaar”
  PREMIUM
  Antwerpen

  ZOO Antwerpen onderzoekt invloed van lockdown op dieren: “Chimpan­sees hadden tijdens de sluitingen opnieuw meer oog voor elkaar”

  De lockdown tijdens de coronapandemie heeft niet alleen een grote impact gehad op ons, ook de dieren van ZOO Antwerpen merkten al snel dat er iets niet pluis was. Want waar was al dat volk toch naartoe? Onderzoeker Marina Salas (33) observeerde hun gedrag en kwam tot opvallende vaststellingen: “Chimpansees gingen plots opnieuw meer met elkaar om.”