Setareh Pourjavan van Midden-Oosters ijssalon Milad.
Volledig scherm
Setareh Pourjavan van Midden-Oosters ijssalon Milad. © Klaas De Scheirder

Iemand zin in bolletje saffraanijs met rozenwater? Milad is eerste Midden-Oosters ijsmerk van Antwerpen

AntwerpenAmandel met oranjebloesem, stracciatella met tahini, saffraan met rozenwater en pistache,... Het zijn wel degelijk allemaal ijssmaken, die je vanaf vrijdag 18 december kan vinden bij Milad in de Kloosterstraat. Setareh Pourjavan (37) opent er haar Midden-Oosterse ijssalon met allerlei heerlijk verrassende smaken. “Ik hou ervan om de blij verraste gezichten te zien als ze van mijn ijs proeven”, aldus Setareh.

 1. Jari Mariën en Berchem zijn uitgebekerd na pandoering tegen Patro Eisden (1-7): “Klasseverschil was te groot”
  Voetbal Beker van België

  Jari Mariën en Berchem zijn uitgebe­kerd na pandoering tegen Patro Eisden (1-7): “Klassever­schil was te groot”

  Na de 3-0 zege tegen Durbuy van vorig weekend hoopte men bij Berchem ook Patro Eisden, nochtans titelkandidaat in eerste nationale, minstens een helft lang het vuur aan de schenen te kunnen leggen. Het bleek ijdele hoop, want de troepen van Stijn Stijnen hielden een geslaagde generale repetitie voor hun competitiestart van komende woensdag, 1-7 werd het. Een weliswaar ingecalculeerde, maar toch pijnlijke bekeruitschakeling voor Berchem dat nog werk voor de boeg heeft richting 3 september en de competitieopener bij Lebbeke.
 2. Antwerp Pride 2022 zit erop: 180.000 bezoekers bezochten vijf dagen lang ‘Queertopia’
  ANTWERP PRIDE

  Antwerp Pride 2022 zit erop: 180.000 bezoekers bezochten vijf dagen lang ‘Queertopia’

  Met het geestige concert van Johnny ‘Mr. Eurovision’ Logan zit Antwerp Pride er na vijf historische dagen definitief op. Zo'n tienduizend mensen die nog niet waren uitgefeest, kwamen de Pride uitwuiven zondagmiddag. Over de hele vijfdaagse mocht het festival 180.000 - een absoluut record - bezoekers ontvangen. “Hopelijk worden onze waarden het hele jaar door gedragen en niet enkel deze vijf dagen.”